MA-FRA kozmetika

MA-FRA SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE HP-12

HP 12 je močno univerzalno višenamjensko sredstvo za odmaščivanje tvrdokorne nečistoće, dubinsko čišćenje i sigurno je za tretiranje površina jer izbjegava bilo kakvo agresivno djelovanje.

Pogodno za sve vrste površina, u domačinstvu kao i u profesionalnom sektoru, HP 12 se karakterizira svestranošću primjene: to je univerzalno sredstvo za odmaščivanje visoke djelotvornosti kao što mu i samo ime sugerira, omogučavajući Vam riješiti bilo koje pitanje čišćenja u bilo kojoj situaciji i u potpunosti.

Zahvaljujuči svojoj aktivnoj formuli, HP 12 osigurava odmaščivanje na najtvrdokornijoj masnoči.

Može se efikasno koristiti na svim površinama, unutar i izvan Vašeg doma.

HP 12 je moćno univerzalno višenamjensko sredstvo za odmašćivanje tvrdokorne nećistoće, dubinsko čišćenje i sigurno je za tretiranje površina jer izbjegava bilo kakvo agresivno djelovanje.
 
Pogodno za sve vrste površina, u domaćinstvu kao i u profesionalnom sektoru, HP 12 se karakterizira svestranošću primjene: to je univerzalno sredstvo za odmaščivanje visoke djelotvornosti kao što mu i samo ime sugerira, omogućavajući Vam riješiti bilo koje pitanje čišćenja u bilo kojoj situaciji i u potpunosti.
 
Zahvaljujući svojoj aktivnoj formuli, HP 12 osigurava moćno odmaščujuće djelovanje na  najtvrdokornijoj masnoći. Može se efikasno koristiti na svim površinama, unutar i izvan Vašeg doma. Ovaj proizvod je savršen za čišćenje vozila kao što su motocikli, kamp prikolice i brodovi; alata, vrtnog pribora i pribora za uradi-sam, namještaja i predmeta u domaćinstvu, pa čak i motora. Njegova upotreba je visoko djelotvorna i za profesionalce kao što su servisi i limarske radnje kao i za domaćinstva, urede, garaže ili teretane.
 
Lako se prepoznaje zbog svoje električne zelene boje, podsjećajući na kameleona. HP 12 je uvijek ekstremno svestran i prilagodljiv kontekstu primjene. Ima miris po limunu s ugodnom, snažnom, ali nikad dosadnom aromom.
 
HP 12 je odličan saveznik za rješavanje bilo kojeg problema kao što je neočekivana nečistoća, ali je također pogodan i za one koji savjesno biraju sigurnost i kvalitetu kako bi dobili dubinsko čišćenje dok istovremeno čuvaju okoliš. HP 12 ima daleko bolju djelotvornost u usporedbi s bilo kojim drugim sredstvom za odmašćivanje.
 
HP 12 od tvrtke MA-FRA je dostupan u spremnicima od 500 ml.

Opširnije

MA-FRA SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE TKANINE 3u1

Tretman 3 u 1 za tkanine je proizvod proizvođača MA-FRA za čišćenje unutrašnjosti automobila od tkanine ili od Alcantara® materijala.

Proizvod se može koristiti protiv svih vrsta mrlja: na krovu kabine, na sjedalima te na tepisonu i malim tepisima.

Tretman 3 u 1 za tkanine čisti, obnavlja i oživljava unutrašnjost vašeg automobila, te uklanja neugodne mirise i tragove nikotina: proizvod je učinkovit protiv slučajne i svakodnevne prljavštine poput napitaka, mlijeka i prljavštine koju ostavljaju psi.

Njegova tajna leži u aktivnoj pjeni koja moči tkaninu i omogućuje proizvodu dubinsko djelovanje čime se omogućuje izvlačenje prljavštine pomoću krpa od mikro vlakana.

Proizvod namjenski osmišljen za čišćenje presvlake automobila!

Opširnije