MA-FRA kozmetika

MA-FRA SUPERMAFRASOL ( SREDSTVO ZA ODMAŠČIVANJE )

SUPERMAFRASOL je sredstvo za odmašćivanje za automobile, kombije, kamione i kamione s prikolicom sposobno otkloniti sa svih vrsta površina masnoće, ulje, smog, mušice, dizel gorivo, općenito prljavštinu i mrlje.

Proizvod vrste APC - ALL PURPOSE CLEANER (Višenamjensko sredstvo za čišćenje) koje jamči profesionalne performanse na svim vrstama prljavštine.

Best seller proizvod proizvođača MA-FRA u profesionalnom sektoru, napokon je dostupan svima: njegovo porijeklo iz profesionalnog sektora vidljivo je u koncentriranoj formuli s izrazitim omjerom razrjeđivanja u iznosu od 50:1.

Posjeduje mnogostruka polja primjene, ovisno o omjeru razrjeđivanja, osigurava izvanredne performanse na motorima, industrijskim podovima, vitlima, alatnim strojevima, ugljenim ostatcima, kako od izgaranja tako i od taloženja te, prikladno razrijeđen, omogućuje uklanjanje sloja prljavštine od prometa i naslaga s tragovima koji nastaju na svijetlim automobilima.

SUPERMAFRASOL je industrijsko sredstvo za odmašćivanje, leader zahvaljujući svojstvima intenzivnog pranja koja se postižu čak i pri ekstremnom razrjeđivanju: polivalentni proizvod koji se koristi u brojnim sektorima: u radionicama, u industriji, tesarstvu, prijevoznom sektoru, na gradilištima.

Uspijeva otkloniti iz pora čak i najokorjeliju, taložnu i karbonsku prljavštinu.

Zahvaljujući svojim svojstvima uravnotežene pjene, brzog ispiranja i sigurne primjene, pri korištenju pruža odlične rezultate u auto praonicama: proizvod osmišljen i ostvaren za profesionalce, napokon je raspoloživ i svim zaljubljenicima u automobile.

Ne koristiti na aluminiju.

Opširnije

MA-FRA SREDSTVO ZA BRZO ČIŠĆENJE

FAST Cleaner je kemijsko čišćenje automobila koji se pere bez vode , svih vrsta mrlja i masnoće na prozorima automobila, pa čak i depozite kalcija.

Automobil kemijsko čišćenje je velika pogodnost: bez upotrebe vode automobil dobije natrag čistoču i sjaj.

Opširnije